mercredi 18 mai 2011

Atelier culinaire restaurant La Gabarre 15 mai - Cooking class

Avec plusieurs copines, j’ai assisté à un atelier de cuisine au safran.  Super soirée  On était 6 dans la cuisine avec Ludovic – et Harry a eu le droit de venir manger les résultats

Le menu du jour : 
  • Ravioles de crevettes bouillon au safran
  • Veau rôti petits légumes au safran, pommes Anna
  • Macaron au safran

With several friends, I went to a cooking workshop based on saffron.  There were 6 of us in the kitchen, with Ludovic – and Harry came along after to help us eat the results of our efforts.

On the menu:
  • Shrimp ravioli with saffron broth
  • Roast veal with tiny vegetables in a saffron sauce, potatoes ‘Anna’
  • Macaroon with saffron filling.



Il y avait des macarons plus parfaits que d’autres.  J’avais le droit d’apporter le mien chez moi – personne ne voulait le manger.  Mais il était bon !
Some macaroons were more successful than others.  I was given mine to take home - no-one wanted to eat it.  But it tasted good!